Lees een boek: Girl Online Going Solo ➫ Zoë Sugg

3/28/2017Aan het begin van het schooljaar is Penny er helemaal klaar voor: ze kan de wereld aan – alleen. 


Noah is van de aardbodem verdwenen na het afbreken van zijn wereldtournee en niemand weet waar hij uithangt, zelfs Penny niet. Wanneer Megan haar uitnodigt op de toneelschool, is dat voor Penny de ideale kans om nieuwe vrienden te maken. 

Ook mensen helpen lijkt de perfecte manier om voorgoed te genezen van haar liefdesverdriet. Elliot heeft haar meer nodig dan ooit en ze ontmoet Posey, die worstelt met podiumangst en best wat steun kan gebruiken. Maar is de charmante Schotse Callum wel de juiste afleiding? En kan Penny echt verder met haar leven als Noahs schaduw haar overal lijkt te achtervolgen?


Penny beleeft weer een heel avontuur in het derde boek van Girl Online. Nu Noah van de aardbodem verdwenen is, probeert ze verder te gaan met haar leven. Elliot heeft haar hulp en steun zeker en vast nodig, want zijn ouders verkeren in een echte crisis. Je krijgt een beeld op hoe het is om geen echte thuis meer te hebben. Elliots vader heeft namelijk ook nog altijd niet geaccepteerd dat Elliot op jongens valt. Penny leert ondertussen mensen kennen in Londen. Zoals Posey, die last heeft van plankenkoorts. Maar Posey blijkt toch niet helemaal te zijn wie ze zegt dat ze is. Of toch? Zit iemand hier tussen? Ook ontmoet ze Callum een knappe schot. Maar ergens voelt het toch niet het zelfde als met Noah. 
Doorheen dit boek krijg je opnieuw een beeld op Penny haar angststoornis. En zoals ik eerder al zei, er wordt op een zeer goede manier mee omgegaan in de boeken. Er wordt geen label op gedrukt, er wordt niet gestigmatiseerd. Een heel fijn boek om te lezen. We wisten dat Zoë nog niet klaar was met het verhaal, maar nu komt er toch een einde aan. Boeken voor iedere leeftijd, lokaal gaat het over een 16 jarig meisje. Er worden verschillende, zwaardere thema's aangehaald. Ook goed voor mensen die hun Engels willen oefenen, het is makkelijk leesbaar. You Might Also Like

0 reacties