Lees een boek: Girl Online ➫ Zoë Sugg

2/21/2017


Penny heeft een geheim: onder de alias Girl Online blogt ze over schooldrama's, jongens, haar rare, chaotische familie en de paniekaanvallen die ze sinds kort heeft.

Wanneer alles alleen maar slechter lijkt te gaan, stuurt haar familie haar naar New York. Daar ontmoet ze de knappe en gitaar tokkelende Noah. Penny wordt verliefd en natuurlijk houdt ze elke ontwikkeling bij op haar blog.

Maar Noah heeft ook een geheim, een geheim dat Penny's dekmantel in gevaar brengt.
En erger nog: ook haar belangrijkste vriendschap komt hierdoor op het spel te staan.


Een boek waar ik lang had naar uitgekeken, al vanaf op YouTube werd bekend gemaakt dat Zoë een boek had geschreven. En je herkent Zoë zo vaak in het verhaal. Zoë schrijft over angsten, waaraan ze zelf ook leidt, over homoseksualiteit, eerste liefde, enz. Voor dit soort boeken bevat het toch wel 'zware' thema's (al zouden sommige geen zwaar thema mogen zijn). 


Girl Online was een leuk verhaal om te lezen, ergens is het heel herkenbaar. En, ondanks het feit dat Penny haar vriendje een rockster blijkt te zijn, een verhaal dat zeer realistisch is. Oké, de kans dat jij of ik een knappe Amerikaanse rockster aan de haak slaan, is misschien wel redelijk klein. Maar gewoon het feit van verliefd worden en ondertussen nog met een miljoen andere dingen moeten omgaan. Dat is wel realistisch. 


Een handig boek voor zij die hun Engels willen oefenen, het is niet te moeilijk om te volgen. En wie wil nu niet de gevoelens van eerste liefde herbeleven (of voor het eerst beleven).

You Might Also Like

0 reacties