Lees een boek: Girl Online On Tour ➫ Zoë Sugg

2/28/2017


Penny heeft haar tassen al ingepakt.

Als Noah Penny uitnodigt om hem te vergezellen tijdens zijn tournee door Europa, kan ze niet wachten om al haar tijd door te brengen met haar knappe vriendje. Maar naast Noah's drukke schema, zijn bandleden die haar buitensluiten en dreigberichten van jaloerse fans, vraagt Penny zich af of ze wel geschikt is voor dit leven. Ze mist haar familie, haar beste vriend Elliot . . . en haar blog, Girl Online. Lukt het Penny om een balans te vinden tussen haar leven en de liefde of verliest ze alles ten behoeve van een perfecte zomer?


In dit boek krijgen we een beeld op het tour leven van artiesten. Lijkt leuk, maar er kan ook veel mislopen. Zeker voor iemand die het niet gewoon is. Plus, Penny haar angsten worden erger naarmate de tour vordert. En haar relatie met Noah loopt ook niet van een leie dakje.


Het verhaal zet zijn focus op hoe je eerste liefde niet altijd perfect loopt. Soms moet je aan jezelf denken. Ook worden de nadelen van bekendheid aangehaald. Het is geweten dat Zoë hier zelf ook nadelen van ondervind: de commentaren op haar eerste boek, haar adres dat lekte, ... 


Het was fijn om weer in het leven van Penny te duiken, meer te leren over angsten en hoe het is om al jongen tegen je ouders te vertellen dat je homo bent. 

Maar het einde.... Aaagghhrrr! Neen, ik ga niets verklappen!

You Might Also Like

0 reacties